Catalunya, amb 580 quilòmetres de litoral i 185 centres autoritzats, es troba entre les principals destinacions
[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Fira de Cornellà es converteix un any més en la capital del submarinisme durant tres dies. Un emplaçament ideal tenint en compte que se celebra en una de les zones que alberga major nombre de practicants de busseig i, en general, seguidors de les activitats subaquàtiques.
El Saló de la Immersió celebra durant aquest cap de setmana la seva catorzena edició consolidat com el millor aparador no només de destinacions, sinó també com el màxim exponent d’equips d’última generació, amb marques presents i distribuïdores, un racó on es concentrarà un important nombre d’escoles i centres de busseig amb atractives ofertes, passant per agències de viatges especialitzades, organitzacions o botigues tècniques com Casco Antiguo.
Completen l’oferta firal activitats en la piscina, demostracions en viu o un programa de qualitat en una nova edició de les jornades tècniques. El món de les activitats subaquàtiques és un sector en creixement. Les xifres del Departament General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya parlen per si soles: els centres d’immersió que funcionen com a empreses facturen uns 20 milions d’euros cada l’any i la despesa mitjana del turisme lligat al busseig és d’uns 100 milions d’euros per l’any.
Catalunya compta amb 3.809 titulacions de busseig recreatiu i el nombre de treballadors dels centres d’immersió catalans és d’uns 650, sent la segona que presenta un major nombre de treballadors de tot l’Estat, després de Balears.
Les persones que visitin la fira més veterana del sector durant avui i demà trobaran totes les novetats de cara a la nova temporada: l’últim en neoprens, equips de captació d’imatge subaquàtica, jackets, aletes, ordinadors, reguladors, etc…