La ciutat baixllobregatina ha participat aquest cap de setmana en aquest important certamen, que ha reunit a Barcelona més de 200.000 visitants entre públic i professionals del sector
Aquest diumenge passat, dia 6 d’abril, va tancar les seves portes l’edició 2014 del Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC). Entre els dies 3 i 6 d’abril, la ciutat de Castelldefels va estar present en el certamen barceloní, i ho va fer per partida doble: amb estand propi i amb presència en el marc de l’estand de Costa Barcelona.
Castelldefels va presentar aquest any una nova i original carpa que marcarà la diferència respecte a la resta de stands tradicionals. Segons va explicar la regidor de Comerç i Turisme, Margaret Manzano (PP), es tracta de “una carpa adquirida recentment, que enriquirà la nostra presència en tots els esdeveniments de promoció turística i comercial als quals assistim”.
Segons Manzano, la resencia en el SITC “és importantíssima per promocionar Castelldefels i la seva oferta turística i gastronòmica. A les persones que vénen a visitar la nostra ciutat, a conèixer el Castell, a passar un dia de platja, volem dir-los que estem aquí, disposats a rebre’ls. I sobresurt, evidentment, la nostra oferta gastronòmica, en la qual fem un gran recalcament”.
Per al president del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, Manuel Ortiz Chumillas, partcipar en el SITC “ens interessa a tots. Per proximitat, és una de les fires que més pot donar a conèixer la nostra oferta gastronòmica al públic local de Barcelona i de Catalunya en general. Castelldefels és una de les ciutats gastronòmiques del Baix Llobregat”.
El president del Gremi manté que la idea que mou a Castelldefels a participar en la fira és “donar a conèixer totes les iniciatives que durem a terme motivar als visitants de la ciutat de Barcelona perquè recorrin les nostres platges i gaudeixin de la nostra restauració”.
Aquesta entitat gremial va presentar ahir dilluns, a la biblioteca, les iniciatives gastronòmiques de la temporada 2014.
Font: Ràdio Castelldefels