Ruscalleda farà un pregó sobre el pollastre del Prat durant l’acte de lliurament de premis als criadors i pagesos. Aquesta edició de la Fira vol potenciar la gastronomia de la localitat, i per això també s’hi podrá trovar un espai gastronòmic amb degustacions i diverses activitats relacionades amb el món de la cuina
Els dies 12, 13 i 14 de desembre se celebrarà la 41a Fira Avícola de la Raça Prat i, en el seu marc, la 27a Mostra Comercial i la 12a Mostra d’Entitats.
La Fira Avícola és una experiència festiva i lúdica que combina la tradició i la identitat que aporten els productes de la terra, com el pollastre pota blava i la carxofa Prat, i l’activitat econòmica local, la restauració i el comerç.
La prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda visitarà diumenge dia 14 la Fira Avícola del Prat, on mantindrà contactes amb restauradors locals i, posteriorment, llegirà el pregó durant l’acte de lliurament dels premis als criadors d’aviram i als pagesos.
Ruscalleda sempre ha valorat els productes de qualitat i proximitat com el pollastre de la raça Prat i la carxofa Prat, ingredients amb els quals ha elaborat diverses receptes.
L’Espai Gatronòmic Pota Blava
L’Espai Gastronòmic de la Fira presenta una especial oferta de degustació del pota blava i la carxofa Prat per a tots els públics. Entre d’altres podrem gaudir del Menú de Fira, l’Esmorzar de Pagès, els tastets de degustació, les croquetes pota blava i una àmplia gama de preparats per endur-nos i assaborir a casa. Aposta pels productes de proximitat
Menú de Fira