La 16a Carxofada. Sant Boi degusta Carxofes ha quedat ajornada fins al proper diumenge 29 de març, a causa de la previsió meteorològica de pluges per al proper cap de setmana.  Les persones que hagin adquirit tiquets per a les degustacions els podran utilitzar igualment.  A les persones que no puguin assistir a la festa els indicarem properament com han de demanar el retorn dels diners.  Agraïm la vostra comprensió i us demanem que seguiu participarticipant en aquesta festa que obre la primavera a la nostra ciutat.

El proper diumenge 22 de març, a la rambla de Rafel Casanova, està prevista la 16a Carxofada, Sant Boi degusta carxofes, una de les principals festes populars de Sant Boi, amb la carxofa com a principal protagonista

Tapa Degusta

Com a novetat principal d’enguany, es presentarà la Tapa Degusta 2015 (hot dog de botifarra de carxofa), elaborada amb les aportacions de la dotzena d’establiments participants a la festa. L’oferta gastronòmica es completarà amb propostes farcides de personalitat com els creps i els raviolis de carxofes o les migas de carxofa, entre altres.

Més novetats

Les visites amb bicicleta a un camp de carxofes són una altra de les novetats. També es presentarà “Primavera Experience”, un programa amb aquelles activitats que es poden fer a la ciutat durant el temps de primavera. I, donat que el dia 22 és el Dia Mundial de l’Aigua, durant el matí a la Masia de Can Julià hi haurà tallers familiars de jocs de construcció i descoberta

Tíquets

Els tíquets de la Carxofada es poden comprar a partir del 4 de març al casal Cal Ninyo, La Gralla, casal de Marianao i casal de C.Cooperativa-Molí Nou, també a l’OMAP (pl. Ajuntament s/n). i als restaurant Cal Vitus, Bavi Bistro i Marimorena o via on-line aTicketmaster

El preu és de 10 euros en compra anticipada (fins a exhaurir existències) i 12 euros el mateix dia de la festa.

El pagament del tíquet inclou: tapa Degusta + 3 tapes a escollir entre els 11 establiments + postres, beguda (cervesa, refresc o aigua mineral), vi o cava, coberts i pa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here