Després de l’èxit de les dues primeres edicions del QuintoTapa Cornellà, l’AGT, amb el suport del Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, torna a impulsar aquest projecte del 30 d’abril al 24 de maig. Els protagonistes seran els productes de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat
L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i el Consorci per a la promoció i dinamització del Comerç a Cornellà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, engeguen la tercera edició del QuintoTapa Cornellà, un model exitòs a El Prat i l’Hospitalet. Enguany participaran 18 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.
La Tapa Km0 pren força a Cornellà
Els bars i restaurants que hi participen tornaran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz.
La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i utilitzant el Tapaport, hi ha diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram. També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.
Assessorament gastronòmic per a una tapa de qualitat
L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat.
Per aquest motiu, l’Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica.