No hi ha una tercera sense una quarta. A Cornellà són molt cabuts i han decidit que els productes del Parc Agrari del Baix Llobregat formen part dels seus gens. Torna el QuintoTapa del 27 d’octubre al 13 de novembre, i complirà quatre anys, després l’èxit de les tres primeres edicions. L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), treballant colze a colze amb l’Ajuntament de Cornellà, tornen a impulsar el projecte
L’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) i l’Ajuntament de Cornellà, engeguen la quarta edició del QuintoTapa Cornellà, un model exitós a El Prat i l’Hospitalet.
Enguany hi participaran 21 bars i restaurants de Cornellà, amb una aposta pel producte fresc i de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure la restauració local i el producte de qualitat autòcton.
La Tapa Km0, genèticament cornellanenca
Els bars i restaurants que enguany hi participaran, tornaran una doble proposta de degustació: la tapa Km0 (de 3 €) i la tapa especialitat de la casa (de 2,5 €) amb un Quinto Moritz.
La ruta torna a dividir Cornellà en dues zones i utilitzant el Tapaport, hi ha diferents premis: el QuintoTapa tindrà novament el Tapaport Or, el Tapaport Argent i un premi per als que facin fotografies amb l’Instagram.
També hi haurà premi a la millor tapa popular, i es manté el premi al millor cambrer.
Assessorament gastronòmic per a una tapa de qualitat
L’AGT continua l’aposta pel producte de qualitat i proximitat i extreure d’ells tota la seva qualitat. Per aquest motiu, l’Associació ofereix als bars i restaurants que hi participen l’assessorament gastronòmic per part d’un xef col·laborador de l’entitat, amb l’objectiu de millorar l’oferta gastronòmica