El municipi celebra amb un cap de setmana d’activitats la seva relació històrica amb el conreu de vinya
La gastronomia, el vi i la tradició es donen cita aquest cap de setmana a Begues amb la celebració de la Festa del Most. La programació s’iniciarà aquest dissabte 19 d’octubre a la plaça Camilo Riu on, a partir de les 17.30 h i fins a les 22.30 h hi haurà un tast de vins i la mostra gastronòmica de la qual prendran part una desena d’establiments de restauració i cellers. La degustació, al preu d’un euro el tast de vi i dos euros les tapes, estarà acompanyada de l’actuació del grup Audicions Joan Pinós. La jornada es completarà amb la trepitjada de raïm per als infants assistents a les 18 h.
L’endemà, diumenge 20 d’octubre, la celebració de la festa es traslladarà a l’ermita de Santa Eulàlia. Allà, a les 11 h, tindrà lloc una ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa que servirà com a preàmbul de la missa a les 13.15 h. La jornada es tancarà amb la venda de les tradicionalscoques beneïdes de Santa Eulàlia i amb un refrigeri.
Font: Aj. Begues