“In the Earth” i “Coming Home in the Dark” han estat les grans triomfadores de la 40a edició del TerrorMolins, el festival de cinema de Molins de Rei.

El deliri psicotròpic de Ben Wheatley, “In the Earth”, ha guanyat el premi a la millor pel·lícula, mentre que el torbador thriller neozelandès de James Aschcroff, “Coming Home in the Dark, ha obtingut el premis a la millor direcció, al millor guió i a la millor actriu.

“Masking Threshold”, “The Spine of Night” i “Crabs!” han guanyat els principals premis de les altres seccions de llargmetratges. El film australià “Sweet Mary, Where Did You Go?” ha vençut en la categoria de curtmetratges.

Si aquest és el resum del contingut principal del palmarès, el Festival també ha facilitat les xifres d’assistència: més de 6.000 espectadors i un increment de l’11 per cent en relació a l’edició de 2019, darrera presencial abans de la pandèmia, en la seva vessant presencia,l quan encara queden vuit de dies de TerrorMolins online.

Al llarg del Festival han passat per Molins de Rei una setantena de periodistes acreditats, 220 professional que han participat a les jornades i més de vuitanta convidats, talents i jurats. La represa, doncs, després de la pandèmia ha estat tot un èxit.

Font: Premsa TerrorMolins

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here