Aquest diumenge 19 de desembre té lloc a París la final del Concurs musical Eurovisió Junior , organitzat per la Unió Europea de Radiodifusió (UER), que agrupa les principals televisions del continent. El representant d’Espanya és el cantant cornellanenc Levi Díaz.

L’Ajuntament de Cornellà ha considerat que era oportú ressaltar la participació del jove de Cornellà i ha decidit habilitar una pantalla gegant a l’Auditori de la ciutat, tot i que l’actuació serà transmesa en directe per RTVE.  Per motius de seguretat l’aforament serà limitat. L’espectable començarà a les 4 de la tarda i Díaz intervindrà en el lloc setzè. Interpretarà el tema “Reir”, una composició de David Roma que convida als més joves a crear un món nou a través de l’esperança , imaginació i amistat.

Levi Díaz, té 13 anys i va resultar guanyador del concurs televisiu La Voz Kids d’enguany. Abans, l’any 2019 havia guanyat el concurs La Veu de Cornellà en la categoria de joves.

Eurovisió Junior permet votar fins a tres concursants en dues tandes, una que acaba el mateix diumenge un minut abans de les 4, i una segona en finalitzar les actuacions.

Font: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here