El Festival Barnasants, que dirigeix l’activista cultural Pere Camps, ha presentat la seva programació per a l’any 2022.

La XXVII edició del Festival oferirà 100 concerts, dels quals 70 seran presentacions de nous treballs i 10 produccions pròpies, han explicat l’ànima del Barnasants, el director Pere Camps, i el cocoordinador Marçal Girbau.

El caràcter confederal del Barnasants es concretarà, entre  el 22 de gener i el 20 de maig, en concerts a Catalunya, les Illes Balears, el País Valencià, la Catalunya Nord i l’Alguer.

El cartell d’aquesta edició està dedicat a l’escriptor de Sueca, Joan Fuster, a qui es retrà homenatge en motiu del centenari del seu naixement, en un concert del cantant Pau Alabajos, el 8 de maig a Tàrrega. També rebran  homenatges el cineasta italià Pier Paolo Passolini , el compositor grec Mikis Theodorakis ,el cantant Santi Vendrell i la poeta Felícia Fuster.

El festival començarà el 22 de gener amb un espectacle al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat, del grup Brams, que l’any 2022 celebra el seu trentè aniversari. Es tancarà amb un altre homenatge, en aquest cas al poeta, traductor i crític, Gabriel Ferrater, a Sant Cugat del Vallés, el 20 de maig.

Barnasants també arribarà al Baix Llobregat. L’Escorxador d’Olesa de Montserrat acollirà tres concerts: el 6 de febrer, Pi de la Serra, el 5  de març, Montse Castellà, i el 2 d’abril, Claudio Gabriel Sanna i Rall Grup. Una de les actuacions estel·lars d’aquesta edició es celebrarà al teatre Plaza de Castelldefels, on el músic cubà Pablo Milanés actuarà el 8 d’abril.

Entre les moltes actuacions previstes n’hi ha de Pau Riba, Marina Rossell, Roger Mas, Manuel Gerena, Pablo Guerrero, Albert Pla, Quimi Portet, Javier Gurruchaga, Nacho Vegas o Ismael Serrano.

Font i cartell: Barnasants

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here