El Teatre L’Artesà, del Prat de Llobregat, ha presentat la seva temporada de febrer a maig, de nou amb propostes per a tots els públics i estils ben diferents. Teatre de text, noves dramatúrgies, dansa, música i circ conformen la seva programació per als propers mesos.

Començarà la temporada el diumenge, 20 de febrer, amb el nou text de Javier Daulte, dirigit per Silvia Munt, “Les irresponsables”, amb Marta Marco, Cristina Genebat i Nora Navas. També es representarà la comèdia “Una teràpia integral” interpretada per Roger Coma, Abel Folk, Àngels Gonyalons i Andrea Ros. El mes de maig arribarà “Silencio”, la lliçó magistral de Blanca Portillo (a la fotografia) , escrita per Juan Mayorga i estrenada fa ben poc al Teatro Español de Madrid.

Les noves dramatúrgies també tindran el seu espai: Europa Bull, d’Indi Gest, escrita i dirigida per Jordi Oriol, “Se respira en el jardín como en un bosque” d’El Conde de Torrefiel, i “Las tribulaciones de Virginia” , el teatret mecànic-romàntic d’Hermanos Oligor.

El circ també serà present a  l’Artesà amb la companyia canadenca Barcode Circus. La Dansa estarà representada per Highlands, ultima peça del Bach Project de la companyia Mal Pelo. Les propostes musicals arribaran de la mà de la cantautora Silvia Comes, amb “Vals del aniversario”, dedicat al poeta Jaime Gil de Biedma, i de Silvia Pérez Cruz, que presentarà el seu últim treball “Farsa (Género imposible)”.

Les propostes per a tots els públics portaran espectacles per a nens i nenes.

Font: Teatre L’Artesà

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here