La Federació comarcal d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet va celebrar el passat dissabte, dia 19 de febrer, al Centre Cultural de Martorell el seu congrés comarcal.

En el transcurs de la reunió, en la que va intervenir l’exdiputat baixllobregatí al Congrés, Joan Tardà, es van debatre i votar les esmenes que la militància ha presentat a la ponència política que es debatrà a la Conferència Nacional que el partit ha de celebrar a La Farga de l’Hospitalet els dies 12 i 13 de març.

Es van presentar 57 esmenes , de les que 3 foren rebutjades; per tant, des de l’organització comarcal s’aportaran 54 esmenes al debat de la Conferència Nacional. ERC està discutint la seva estratègia en el marc de constants atacs de les altres forces independentistes, com Junts per Catalunya i la CUP, i d’organitzacions com l’ANC.

Durant la trobada es va aprovar una resolució política en referència als cassos sobre pràctiques i actituds irregulars en la gestió pública, en relació als casos que afecten al PSC, a l’Hospitalet, Cornellà, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i a Sant Andreu de la Barca. Es va acordar tenir tolerància zero contra qualsevol tipus de corrupció i mal govern, apostar per una gestió ètica, transparent i de retiment de comptes davant la ciutadania, i dotar als ajuntaments d’eines efectives per la detecció i erradicació de qualsevol conducta contrària a l’ètica exigida en un responsable polític.

Font i fotografia: ERC-Baix Llobregat i l’Hospitalet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here