Tornen les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, del 17 de març al 18 d’abril. Aquesta serà la tretzena edició de l’activitat, després d’un període molt complex per al sector de la restauració i la producció agropecuària.

El Prat serà la capital de l’esdeveniment amb 8 participants però l’activitat s’estendrà a 15 ciutats del Baix Llobregat i el Barcelonès. Els municipis de la comarca que hi prendran part són Abrera, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Sant Feliu, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans, a més del Prat . També hi participen Barcelona i L’Hospitalet.

L’Ajuntament del Prat, amb el suport de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) organitza el Març Gastronòmic 2022, que permet degustar menús elaborats amb els productes més emblemàtics del Parc Agrari del Baix Llobregat. En edicions anteriors es van arribar a servir més de 5.000 menús als restaurants participants.

El passat dilluns, dia 7 de març, es va presentar aquesta XIII Edició en un acte celebrat, sota la presidència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, a la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai), que aquests mesos acull l’exposició  “Menja. Actua, Impacta”.

Amb el Març Gastronòmic es dona el tret de sortida a les Festes de la Carxofa, que es tornaran a convertir en un espai de trobada a l’espai públic. També tindrà lloc l’Escarxofa&Jazz (10 d’abril), la Carxofada Popular ( 3 d’abril) i el FiraTapa Carxofa ( 22,23 i 24 d’abril). La col·laboració del Consell regulador del Pollastre i Capó del Prat permet descomptes especials per al sector de la restauració.

Aquets són els establiments que hi participen:

  1. Aire. Sant Feliu de Llobregat
  2. Aqqua. Martorell
  3. Anhel. Gavà.
  4. Arrels. Begues
  5. Bart Burguer Gastronòmic. Sant Boi
  6. Cal Mora. Sant Vicenç dels Horts
  7. Cal Vitus. Sant Boi
  8. Can Martí. Viladecans
  9. Can Martinet. Abrera
  10. Can Massís. Castelldefels
  11. Can Rafel. Cervelló
  12. Casa de Andalucía. Gastro. El Prat
  13. Celler All i Oli. El Prat
  14. Cèntric Gastro. El Prat
  15. El Brot de l’Hospitalet
  16. El Mirador de Sant Just
  17. El Palau Vell. Sant Andreu de la Barca
  18. El Pou de la Beleta. Sant Boi
  19. El Regust. El Prat
  20. L’Àpat del Prat
  21. La Masia Emilio Sánchez. El Prat
  22. La Volta. Esparreguera
  23. Mar de Pins. Gavà
  24. Maridar Espai Gastronòmic. Viladecans
  25. Marimorena. Sant Boi
  26. Mesón El Cortijo. Posa’t Morat. El Prat
  27. Mise en Place. Gavà
  28. Rústic. El Prat

Font: Ajuntament del Prat de Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here