La cerimònia dels Premis Altaveu serà el tret de sortida per celebrar la 33a edició del Festival Altaveu de Sant Boi de Llobregat, de la que ElBaix.cat ja ha anunciat el programa.

La cerimònia tindrà lloc aquest dijous, 8 de setembre, a Can Massallera, carrer Mallorca 30, de Sant Boi, a dos quarts de 9 del vespre. Segons el Festival, reconeixerà “la trajectòria de Santiago Auserón, la veu i paraules d’Enric Cassasses (a la fotografia,) la valentia de Mariola Membrives, la constància de The New Raemon, l’impressionant encert d’Anna Ferrer, el compromís de la Biblioteca Vapor Vell i el regal màgic de l’últim àlbum de l’Orquestra Fireluche”.

Els Premis Altaveu són una cita clàssica del calendari musical on es reconeixen artistes, entitats i iniciatives que han enriquit de forma destacada la música del nostre país durant l’any.

Més enllà dels escenaris, l’Altaveu també s’apropa a la música des d’altres sectors, com amb la Fira del Dics i del Llibre Musical, les Converses Altaveu, l’Altaveu al cinema i l’esperada exposició dedicada a l’obra d’Alberto García-Alix, que es presentarà el pròxim 9 de setembre a Can Castells Centre d’Art.

Font: Festival Altaveu

Fotografia: Escriptors.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here