ERC va patir a Corbera de Llobregat una derrota estrepitosa el 28 de maig: va passar de 7 regidors, que li van suposar l’alcaldia el 2019, a només 2 aquesta vegada. El PSC va fer una evolució en sentit contrari: de 5 a 8 regidors que el deixaven a les portes de l’alcaldia.

Ara, el PSC (Força Corbera) i el Grup Independent d’Urbanitzacions (GIU), que ha aconseguit 2 regidors, han signat un acord de govern que permetrà que Rosa Boladeras, cap de llista del PSC i que ja havia estat alcaldessa en etapes anteriors, torni a encapçalar el consistori  de Corbera. El pacte va ser signat per la mateixa Boladeras i  el cap de llista de GIU, Andrés Palacios (a la fotografia).

Segons el PSC el pacte “assegura un govern estable i potent als propers 4 anys”. De fet, disposarà de 10 dels 17 regidors que integren el ple municipal.

Rosa Boladeras, com el Guadiana

Rosa Boladeras, és un cas curiós de supervivència en política municipal: ha ocupat l’alcaldia de Corbera de Llobregat de forma intermitent en diferents ocasions: 2002-2007, 2013-2015, i 2017-2018, i sempre que l’ha perduda l’ha tornat a recuperar. Ara assumirà l’alcaldia per quarta vegada, vint-i-un anys després que ho fes per primera vegada. Entre el 2003 i el 2011 també va ser presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Font i fotografia: PSC- Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here