Des de l’1 de juliol, i de forma definitiva, la línia d’autobús L77 va ampliar el seu recorregut i arriba fins a la platja de Gavà, amb una freqüència de pas de 30 minuts

Així, l’L77 connecta tots els dies Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, amb l’aeroport del Prat i el barri de Gavà Mar.

D’aquesta manera, des des de les diverses localitats de la vall baixa de la comarca, es pot arribar en autobús a les platges metropolitanes durant tot l’any sense haver de canviar de línia.

L’any 2018, l’L77 ja va ampliar el seu recorregut fins a Gavà Mar durant els mesos de juliol i agost en una prova pilot. Ara, la línia s’ha tornar a perllongar, però aquesta vegada l’ampliació no es limitarà a la temporada d’estiu sinó que es mantindrà tot l’any.

Aquest divendres 28 de juliol, a les 10.30 h, va tenir lloc un acte per donar a conèixer el nou servei de bus interurbà. L’acte es va celebrar a la parada de la línia L77, ubicada al carrer de Jaume Balmes, al límit entre els municipis de Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat, amb la presència d’autoritats locals i metropolitanes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here