La portaveu del PP al Parlament Europeu i membre de la direcció del partit Dolors Montserrat va acusar el PSOE des d’un acte celebrat a Esplugues, de “vendre la dignitat” de l’estat espanyol a canvi d’un grapat de vots” que li permetin continuar a la Moncloa

“Espanya necessita un govern de la majoria d’espanyols, i no dirigit per Otegi, Puigdemont i Junqueras”, va etzibar Montserrat durant la cloenda de l’inici de curs del PP a la demarcació de Barcelona. La popular va assegurar que Pedro Sánchez podria oferir als partits independentistes catalans pactar un referèndum a canvi del seu suport: “El PP ens presentem a la investidura amb 172 vots, mentre ell vol fer-ho a dos passos de la amnistia i no descartin també un referèndum, perquè tot li val per continuar al poder”.

Montserrat va defensar que Alberto Núñez Feijóo es presentarà a la investidura a finals de setembre “per Espanya”, i va retreure que Sánchez vulgui “vendre el país per poder aguantar al poder”. “Volem un govern que pensi en la majoria, sense haver de demanar permís als independentistes”, va asseverar la popular, que va acusar el PSOE de “fer mercadeig” amb la majoria de partits de l’arc parlamentari.

“Parlen de bloc de progrés mentre cedeixen sense protestar davant la trepitjada de drets dels catalans i negocien amb partits que tenen etarres condemnats”, ha criticat Montserrat, tot afegint que “això no és progrés, sinó una humiliació a Espanya i una traïció als espanyols”.

La popular va subratllar que el PP “es deixarà la pell” per governar amb una proposta “d’estabilitat i sentit d’estat”, i va treure pit del lideratge exercit pel partit des de diversos governs autonòmics des de les passades eleccions del maig: “Sempre estem a l’altura del que exigeix el país”.

En un acte celebrat a Esplugues de Llobregat i que va aplegar prop de 200 persones, també van lloar la candidatura de Feijóo tant el secretari general del PPC, Santi Rodríguez, com el president a la demarcació de Barcelona i alcalde de Castelldefels, Manu Reyes. En aquest sentit, Rodríguez ha defensat els pactes que aquesta setmana ha plantejat Feijóo a Sánchez, i ha lamentat que el PSOE hagi respòs amb “un pacte per la confrontació”.

Al seu torn, l’alcalde de Castelldefels, Manu Reyes, va assenyalar Feijóo com a candidat a ser un president “sensat i raonable”, tot titllant Sánchez de ser un “venut” i d’estar “disposat a trossejar el país per mantenir-se a la poltrona”.

Montserrat, Rodríguez i Reyes van encapçalar la cloenda de l’acte amb què el PP va donar oficialment inici al nou curs polític a la demarcació de Barcelona. El partit va mostrar-se satisfet dels resultats obtinguts a les últimes eleccions municipals, en què va passar d’una a quatre alcaldies i va obtenir 104 regidors més al conjunt d’ajuntaments, obtenint representació a 68 municipis en comparació als 16 on havia estat l’anterior legislatura.

Aferrant-se a aquestes xifres, el secretari general del PP de Barcelona i alcalde Pontons, Josep Tutusaus, va assegurar que és una “emergència nacional” que Feijóo arribi a la presidència del govern espanyol.

Font: ACN

Imatge: @PPBarcelona

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here