El Festival Moniato de Sant Feliu de Llobregat, que organitza l’associació juvenil Seny i Ordre, celebrarà el seu cinquè aniversari el dimarts, 31 d’octubre, festa de la Castanyada.

Els objectius del Moniato són els de donar una alterativa d’oci en el context de la Castanyada, alhora que denunciar l’americanització de les tradicions com és el cas de l’assimilació del Hallowen.

En motiu de la seva cinquena edició, el Festival arriba amb un format renovat que inclou un passa carrers a partir de les 10 de la nit pel centre de Sant Feliu a càrrec de la xaranga Bandsonats, que enguany celebra el seus 10 anys.

A partir de les 11 de la nit serà el torn del plat fort de la festa. El grup lleidatà de música urbana SEXENNI, presentarà a la Sala Iberia el seu darrer àlbum Supernova (Delirics, 2023). Tancarà la nit el duet PD Zitas, una proposta de punxa discos procedent de Barcelona que oferirà una sessió amb perspectiva feminista.

L’entrada a l’esdeveniment serà gratuïta. El Festival, organitzat per Seny i Ordre i que es planteja des d’una perspectiva ecològica,, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i amb el finançament de la Comunalitat de Sant Feliu de Llobregat.

Font i fotografia: Seny i Ordre

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here