La militància del PSC del Baix Llobregat i de la JSC del Baix Llobregat, com la resta de la militància del PSC i del PSOE, està convocada aquesta setmana a avalar l’acord assolit entre el Partit Socialista i Sumar per a una nova coalició de govern progressista. Especialment rellevants son les declaracions públiques dels alcaldes i alcaldesses socialistes de la comarca

A part de l’acord per a l’executiu, la qüestió formulada pregunta a la militància si està favor que el PSOE assoleixi el suport d’altres formacions polítiques per aconseguir la majoria necessària que es requereix perquè la investidura fructifiqui.

Bona part de la militància del PSC i de la JSC del Baix Llobregat ja ha votat de forma telemàtica al llarg d’aquesta setmana. En aquest sentit, la consulta online es va obrir el dilluns 30 d’octubre i finalitza avui, divendres 3 de novembre.

Entre ells, l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, o l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas; que han compartit a les seves xarxes socials el seu vot favorable a l’acord:

Els militants socialistes del Baix Llobregat que no hagin votat de forma telemàtica tindran l’opció de votar demà, dissabte 4 de novembre, de forma presencial, a més d’una vintena de locals i agrupacions de la federació.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, ha afirmat que “aquests dies la militància de la nostra comarca torna a ser exemple de participació, mobilització i defensa d’un govern de progrés que és la millor eina i garantia per al retrobament entre catalanes i catalans i l’enfortiment de l’Espanya plural i diversa.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here