Gavà es prepara per viure el Temps d’Espàrrecs, un programa ampli i diverses de propostes entorn l’espàrrec com a producte estrella que culminarà amb la celebració de la Fira els dies 4 i 5 de maig
Una de les proposes són els tallers gastronòmics guiades per restauradors locals on revelaran els secrets culinaris per treballar el producte estrella de la nostra terra
Què aprendràs?
Els secrets gastronòmics per treure el millor sabor de l’Espàrrec de Gavà
Consells per treballar-lo a casa
S’ensenyarà com es cultiva i quin és el procés que el porta de Les Sorres fins a la teva taula
Quan?
• Divendres, 26 d’abril, amb Ana Maria Rivas i Rafael Ángel Fernández del restaurant Misse en Place
• Dilluns, 29 d’abril, amb Marc González i Karla Ramírez, del restaurant Kilómetro rojo
• Dimarts, 30 d’abril, amb José Antonio Vílchez del restaurant Tasta’mm
El Temps d’Espàrrecs aposta també per la gastronomia amb 18 establiments que estaran presents al GastroGavà a la fira, on aquest any s’amplia la terrassa i hi haurà més ambient musical. També es faran diversos showcookings amb noms destacats, com és el cas del xef Estrella Michelín, Fran López.
Així, el president del Gremi de Resturadors, Ángel Marín, ha refermat “l’aposta del sector per introduir l’espàrrec les nostres cartes, més enllà d’aquest programa, perquè cal defensar el nostre producte com a part del nostre ADN”.
Podreu tenir més informació al web firaesparrecs.cat
Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)