Ahir va arrencar el GastroGavà a la Fira, un dels grans esdeveniments gastronòmics de la ciutat i que esdevé un dels pilars fonamentals de la Fira d’Espàrrecs que, aquest 2024, suma ja l’edició número 69, i que compta amb un amplíssim programa de propostes que s’allargaran durant tot el cap de setmana
Una vintena de restauradors participen en la trobada que enguany ha ampliat l’espai de degustació a la plaça Jaume Balmes per poder cobrir la gran demanda dels darrers anya.
S’hi poden assaborir les millors tapes amb l’espàrrec de Gavà com a protagonista. Tot això, regat amb la millor selecció vinícola de dos cellers de la ciutat i amb actuacions de Djs per crear un ambient únic.
En aquest mateix espai, xefs destacats també faran parada al Gastrogavà a la Fira amb els showcookings: serà avui dissabte 4 de maig a les 12 hores i a les 18.30 hores, aquest últim amb els guanyadors del concurs d’Escola Hosteleria Sant Feliu.
També aquest diumenge 5 de maig a les 12 hores, on per primera vegada en la història del GastroGavà i en format mediàtic, es podrà gaudir de l’expertesa d’un xef Estrella Michelin, sota el paraigüa dels Premis Josep Lladonosa.
Funcionament dels tiquets
• 1 tapa + beguda • 3,5 €
• 2 tapa + beguda • 6,5 €
• 4 tapes + 2 begudes • 13 €
• 4 tastos de vins + 1 copa • 10 €
Les persones assistents també podran omplir el tapaport i participar en el sorteig d’un sopar per a dues persones a un dels restaurants participants a GastroGavà a la Fira
Per la seva banda, fins el 5 de maig, també funcionarà el GastroGavà a la Carta, la ruta per assaborir platets i plats directament als restaurants participants.
Font: Ajuntament de Gavà