La Generalitat tornarà a fer un simulacre de risc químic el proper 29 de maig, a partir de les 10h a les poblacions del Baix Llobregat, el Barcelonès, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental

Tothom que es trobi en el radi d’audició, sentirà el so d’inici d’alerta, així com el so del final. A més, totes les persones que siguin a la zona, també rebran un avís al mòbil que els informarà de l’inici de la prova, però no rebran un missatge de la finalització.

Les sirenes començaran a sonar cap a les deu del matí. El so d’inici d’alerta són tres senyals d’un minut de durada separats per silencis de cinc segons. Quan s’acabi el simulacre, sonarà un senyal continu de 30 segons de durada.

Protecció Civil alerta que el so pot ser molest per a les persones amb hipersensibilitat al soroll i, per això, recomanen que es facin servir auriculars amb cancel·lació de soroll per reduir-lo.

Sonaran les sirenes de 22 municipis: Abrera, Barcelona (Zona Franca i Port), Castellbisbal, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lliçà de Vall, Martorell, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Parets del Vallès, Polinyà, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Cervelló, Santa Perpètua de Mogoda, Terrassa i Viladecans.

A les 10:15h sonaran les sirenes de fi d’alerta donant per finalitzada la prova.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here