La prova comptarà amb un recorregut de 5 km adaptat per a tots els públics, amb sortida a les 9.30 h, a l’Estadi Municipal La Bóbila de la localitat baixllobregatina. Un esdeveniment esportiu i solidari que organitza l’Associació Contra el Càncer a Gavà.

El diumenge 16 de juny se celebrarà a Gavà la IV edició de la Cursa i Caminada Gavà en Marxa Contra el Càncer, organitzada per l’Associació Contra el Càncer a Gavà, amb l’objectiu de recollir fons per millorar la vida de les persones amb càncer i les seves famílies, i donar suport a la recerca de la cura de la malatia.

La prova comptarà amb una única distància de 5 km, que es podrà realitzar tant corrent com caminant, amb un recorregut assequible per a tots els públics i adaptat per a participants amb mobilitat reduïda; tot amb la finalitat de fomentar un estil de vida saludable i actiu.

La carrera solidària s’ha convertit en una cita anual per a totes aquelles persones que volen posar el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca sobre el càncer, a la lluita contra aquesta malaltia i en ajudes directes a les persones malaltes i a les seves famílies.

Les inscripcions tindran un cost de 10€, que inclou una samarreta exclusiva de la cursa i l’esmorzar, i es podran fer de manera presencial del 10 al 14 de juny a la sala polivalent de l’Estadi Municipal la Bòbila, de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, o de manera online al web https://www.contraelcancer.es/es/eventos/carrera-gava-marcha-contra-cancer.

En acabar la cursa les persones participants podran gaudir de l’actuació dels Castellers de Gavà i d’una classe de zumba.

La cursa és possible gràcies al patrocini d’Amada, Barnasud i Rehau i la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, Agrogavà, Club Atletisme Gavà, Consum i Solan de Cabras.

Sobre l’Associació Contra el Càncer

L’Associació Contra el Càncer és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 70 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

En el seu ADN està estar al costat de les persones pel que el seu treball també s’orienta a ajudar-les a prevenir el càncer; estar amb elles i les seves famílies durant tot el procés de la malaltia si li ho diagnostiquen; i millorar el seu futur amb l’impuls a la recerca oncològica., finançant per concurs públic programes de recerca científica oncològica de qualitat.

Avui dia, és l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: 104M€ en 565 projectes de recerca, en els quals participen més de 1.500 investigadors.

L’Associació integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per a prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.

Estructurada en 52 Seus Provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compta amb més de 23.000 persones voluntàries, més de 388.000 socis i quasi 1.000 professionals. Durant el 2022, l’Associació Contra el Càncer ha atès a 140.595 persones afectades per la malaltia.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here