Amb aquesta víctima, són 64 les persones mortes en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la tarda va registrar-se un sinistre viari mortal al punt quilomètric 573,3 de l’A-2 al terme municipal de Collbató (Baix Llobregat). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 17.19 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió per encalç entre una grua i un camió. A conseqüència de l’accident, el conductor de la grua va resultar ferit crític i el van traslladar en helicòpter a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, on posteriorment ha mort.

En el sinistre van treballar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van fer tasques d’excarceració, i tres unitats terrestres i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, es va haver de tallar l’A-2 a Collbató en sentit Barcelona fins a les 19.56 h, tot i que es van fer desviaments per un lateral. A partir de les 19.56 h, restava un carril tallat en sentit Barcelona fins a les 00.03 h, que es va reobrir.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Font: Mossos d’Esquadra

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here