La Festa Major d’aquesta localitat baixllobregatina se celebra de l’11 al 15 de juliol. La música i la cultura popular tornaran a ser les protagonistes de la programació amb els concerts de Miki Nuñez, Julieta i Mama Dousha, les orquestres Aquarium, Maravella i Mitjanit, la nit jove amb #BigFriday i la rumba de Laura Santos. Enguany, a més, se celebra el 10è aniversari de La Llagastada, que estrenarà l’Ensierru Matiner, i la 30a Trobada Gegantera

Esparreguera celebra de l’11 al 15 de juliol la seva Festa Major d’estiu amb una setantena d’activitats per a tots els públics, que tindran la música i la cultura popular com a protagonistes destacades.

En l’àmbit musical, els caps de cartell seran Miki Nuñez, Julieta i Mama Dousha, però la programació inclou propostes de diferents estils musicals, com els concerts de les orquestres Aquarium, Maravella i Mitjanit, la rumba de Laura Santos, la fusió de Las Karamba, la proposta familiar de Xiula, les versions de The Papa’s & the Popo’s o la festa jove de #Bigfriday, entre d’altres.

Així mateix, com cada any, s’han programat activitats esportives, lúdiques i culturals organitzades per diverses entitats i també hi ha la programació de La Barraka Alternativa, que tornarà a tenir com a escenari la plaça de Santa Eulàlia.

En l’àmbit de la cultura popular, enguany se celebra el 10è aniversari de La Llagastada, un dels plats forts de la celebració, que estrena un nou acte, L’Ensierru Matiner, i la 30a edició de la Trobada Gegantera, que també servirà per presentar un nou membre de la colla.

A més, hi haurà la tradicional cercavila de Festa Major, la cercavila infantil, la Diada Castellera, la Trobada Bastonera, la Trobada de Ball de Gitanes i l’Ensierru infantil. El pressupost d’enguany per als espectacles, actuacions de cultura popular i activitats contractades per a la Festa Major és de 126.000 euros.

La programació ja es pot consultar a l’agenda de la web municipal.