La Festa Major s’allargarà fins al 6 d’agost, i els carrers de Sant Just gaudiran dia i nit de propostes musicals, cercaviles, concerts, espectacles familiars i molt més

El tret de sortida de la Festa Major santjustenca serà dimecres 31 de juliol de 2024 amb el pregó, que anirà a càrrec de l’actor local Joan Faneca, que també va ser director, autor i productor de la companyia Vol-Ras.

Per segon any, les barraques s’instal·laran a l’esplanada de La Bonaigua. Com a cap de cartell, destaquen Els Catarres, que actuaran el divendres 2 d’agost i que han estat escollits gràcies al procés participatiu obert a la ciutadania, o el grup Knees Up!, que farà un recorregut per la música popular des dels anys 60 i que actuarà després del sopar de Festa Major de dissabte 3 d’agost.

També tornaran les competicions entre blaus i grocs, la passejada literària, bingos musicals, o la festa infantil Disco x Xics de diumenge 4 d’agost. I el dia 6, festiu del municipi, per tancar la Festa Major, s’han organitzat activitats infantils, sardanes, havaneres, una botifarrada i el tradicional espectacle de foc que acomiadarà les festes fins a l’any vinent.

Font: Ajuntament de Sant Just Desvern