El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Just Desvern organitza la jornada “L’FP Dual i el Certificat de professionalitat: una oportunitat per a persones i empreses”

L’acte, que tindrà lloc dijous 26 de setembre de 2024 al matí, servirà de punt de trobada entre empreses i centres educatius, per tal que l’alumnat de FP Dual i Certificats de Professionalitat pugui realitzar les seves pràctiques en empreses del Baix Llobregat.

Amb la signatura d’un conveni de pràctiques, les empreses participants podran incorporar professionals qualificats i especialitzats al seu equip, amb els beneficis socials i econòmics que això comporta, i l’alumnat adquirirà experiència en el sector en què s’està formant, tot i que molts dels estudiants poden tenir ja experiència prèvia.

La jornada inclourà una taula rodona en què s’explicaran els beneficis i facilitats de formar part d’aquest conveni. Hi participaran Francesc Castellana Aregall, President del Consell Econòmic i Social de Barcelona; Xavier Martínez-Celorrio, Professor de Sociologia a la Universitat de Barcelona; Fabian Mohedano, President executiu de l’Agència Púbica de Formació i Qualificació Professional de Catalunya, i Manuel Rosillo, President de la Comissió de Formació de Foment del Treball.

En una segona taula rodona, es compartiran experiències viscudes per empreses i estudiants de FP Dual. A continuació, s’habilitarà un espai de networking entre empreses i centres educatius per establir convenis de col·laboració.

La implementació dels Certificats de Professionalitat i l’FP Dual és una oportunitat avantatjosa per a empreses de la comarca, que entraran així en contacte amb professionals especialitzats que aportaran valor als seus negocis. La jornada del 26 de setembre és una ocasió única per crear sinèrgies i establir ponts entre les empreses del Baix Llobregat i els centres educatius.

Jornada: “L’FP Dual i el Certificat de professionalitat: una oportunitat per a persones i empreses”

Data: Dijous 26 de setembre 2024

Horari: de 9.45 h a 13 h

Ubicació: IFP Antoni Algueró, carrer Parlament Català, 1, Sant Just Desvern