Aquest dissabte 3 d’agost, el parc del Castell de la localitat baixllobregatina, acull l’espectacle dramàtic amb efectes especials de llum, foc i pirotècnia · Com és tradició, l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC) és l’encarregada de la representació que aquest any celebra el 30é aniversari

Aquest any, amb motiu del 30é aniversari, el parc del Castell serà l’escenari de la representació teatral de la Llegenda del Gar-i-Got (3 d’agost, 22h), que cada any gaudeix d’una gran afluència de públic.

Aquest espectacle, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, és el tradicional pròleg de la Festa Major de Castelldefels que se celebra enguany del 14 al 18 d’agost.

La Llegenda del Gar-i-Got, un espectacle de màgia, amor i destrucció

La Llegenda del Gar-i-got explica, amb un atractiu espectacle de representació dramàtica i efectes especials de llum, foc i pirotècnia, com fa molt de temps, els camperols i pescadors de Castelldefels van veure alterada la seva pacífica vida amb l’aparició d’una bruixa que va invocar les “Legions del Mal” dirigides pel mateix Llucifer, que van sembrar la mort i la destrucció a tota la comarca.

Gar-i-got, un drac bo que encara viu entre els veïns de Castelldefels, explicarà aquest dissabte què va succeir exactament.

La representació de la Llegenda del Gar-i-got, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (ACPC), atreu cada any l’expectació de grans i petits, és una de les activitats amb més poder de convocatòria i el tradicional tret de sortida de la Festa Major de Castelldefels.

Font: Ajuntament de Castelldefels