Els gossos i els seus propietaris, tornen a gaudir de la platja de Gavà aquest estiu. Fins al 24 de setembre, l’Ajuntament baixllobregatí els ha habilitat un espai entre els carrers de Vandellòs i Tamarit.

S’hi pot accedir qualsevol dia de la setmana, entre les 8.30 i les 20.30 hores, sempre que la mascota estigui censada.

En una jornada qualsevol, s’hi troben persones vingudes d’arreu: de Gavà, de municipis propers o també de Barcelona o, fins i tot, Viladecavalls, com la Meritxell Codina i la Núria Quesada, que ja fa uns anys que van a la platja de gossos de Gavà.

La Meritxell assegurava fa uns dies a elBruguers, que “ens sembla molt bé l’espai, i que a més estigui delimitat i que el gos hagi d’estar amb tots els papers en regla, està molt bé”.

Els usuaris i usuàries han notat alguns canvis respecte a l’any passat, com la nova zona d’estacionament regulat, que a priori podia semblar un element dissuassori. Tot i això, asseguren des de l’Ajuntament gavanenc que no deixen d’apropar-se, per gaudir d’una platja per a gossos que disposa de molt bones condicions.

Aquesta platja per a gossos compta amb dutxes que l’any passat no es van poder fer servir a causa de la situació de sequera. Aquest estiu estaran disponibles, tot i que, temporalment, no funcionen perquè s’hi estan fent treballs per garantir la qualitat sanitària de l’aigua.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)