El CEM Les Moreres serà l’escenari, aquest dimecres 28 d’agost, de les finals femenina i masculina de la Supercopa de Catalunya d’handbol. La celebració forma part del conveni signat recentment per Ajuntament, Club Handbol Esplugues i Federació Catalana d’Handbol perquè Esplugues sigui Ciutat de l’Handbol Català els anys 2024 i 2025.

Els clubs finalistes han sortit de les semifinals que es van jugar la setmana passada. La final femenina, que enfrontarà el KH7 BM Granollers i l’OAR Gràcia Sabadell, serà a les 18 hores. I la masculina, que viurà el gran clàssic català de l’handbol, FC Barcelona-Fraikin Granollers, a les 20.30 hores. Totes dues finals seran retransmeses en directe per Esport3.

Les entrades es poden adquirir on-line: https://vivetix.com/entradas-supercopa-catalunya-dhandbol-itegra-prhh?s=link#/shckrmjp21e.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, va dir al juliol durant la presentació que a Esplugues “som ciutat saludable, volem promocionar la pràctica esportiva per a tothom, i amb esdeveniments com aquests, i com el del recent partit entre Espanya i Argentina, apostem també per tenir projecció exterior”.

El president de la Federació Catalana, Jaume Fort, va destacar que aquest acte serà el “tret de sortida” de la designació d’Esplugues com a Ciutat de l’Handbol Català, “després de l’excel·lent test dels Hispanos”, la selecció espanyola masculina, que va preparat a Esplugues els Jocs Olímpics. Per a Albert Bayo, president del Club Handbol Esplugues, “és una gran satisfacció ser la capital de l’handbol durant un dia, esperem estar a l’alçada”.

Font: Ajuntament d’Esplugues de Llobregat