En un comunicat, els socialistes lamenten la “política de revenja i enfrontament” de l’equip de Govern

El grup municipal del PSC de Sant Andreu de la Barca, ha lamentat “la política de revenja i enfrontament permanent de l’equip de Govern municipal (ERC i Comuns), que ha quedat patent amb motiu de la Festa Major”.

“L’actual govern municipal ha acabat de manera autoritària i partidista amb una tradició de gairebé més de mig segle i ha dificultat la participació activa dels socialistes a la Festa Major”, sentencien en un comunicat, compartit també a les seves xarxes socials.

Segons expliquen en el text, a la ciutat era tradició que els partits polítics tinguessin a la zona de restauració de la Festa Major un “xiringuito” on la ciutadania en general hi podia anar a gaudir d’aquestes jornades; i afirmen que en els darrers anys, únicament el PSC havia tingut capacitat per poder instal·lar aquesta guingueta i donar servei a la ciutadania.

Enguany, sembla que el govern ha modificat “per decret” les normes i la manera de poder accedir als espais i la queixa provè de que això ha implicat “relegar als socialistes a un extrem del recinte, reduït considerablement la superfície cedida, un fet que impedia poder donar el servei de qualitat que es venia prestant les darreres dècades”.

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat la “clara intencionalitat política” d’aquest fet, que ha descrit s’ha pres de manera “autoritària i en detriment de la mateixa ciutat i de la seva vida cultural i social, només per menystenir el principal grup de l’oposició”.

“El govern ha trencat amb una tradició històrica i respectada per entitats i partits polítics, amb l’única finalitat d’impedir la participació del PSC”, ha sentenciat el portaveu socialista.