El Consell Executiu ha aprovat aquest dimarts el nomenament dels nous delegats del Govern a les vegueries de Catalunya. Entre elles destaca la baixllobregatina i fins ara alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz; nomenada com a delegada del Govern per a Barcelona

Pilar Díaz Romero (Barcelona, 1967) és l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat). És enginyera superior i doctora en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on és professora des del 1995. També ha ocupat diversos càrrecs al Parlament de Catalunya i a la Diputació de Barcelona, on actualment és presidenta delegada de l’Àrea de Serveis Generals i Transició Digital.

Díaz presentarà la seva renúncia a l’alcaldia d’Eaplugues per ocupar el nou càrrec, i pwe tant, s’hautà de convocar un ple per triar el nou alcalde o alcaldessa de la localitat baixllobregatina, que tot sembla indicar serà Eduard Sanz, actual primer tinent d’alcaldia i portaveu del grup municipal socialista.

A les xarxes socials, els companys i companyes del PSC del Baix Llobregat, ja han expressat les seves felicitacions a Díaz, com es pot veure a la imatge titular.

Font: Agències