La gran artista internacional, nascuda a Sant Esteve Sesrovires, ha triat especialment per als barcelonins i barcelonines la llista de temes que sonaran durant el Piromusical de la Mercè 2024

Hi ha qui pensa que el moment del comiat sempre és trist, però si parlem de la Mercè, la cosa canvia. El final de la festa, en forma de gran espectacle de ciutat, és un dels moments més esperats i més seguits. Enguany, aquest últim acte de la Mercè, el Piromusical, serà singular per raons diferents, entre les quals la selecció sonora que acompanyarà els focs artificials, el dia 24 de setembre a les 22 h.

L’avinguda de Maria Cristina s’omplirà un any més d’uns espectadors i espectadores que enguany no es trobaran un Piromusical convencional, sinó un Piromusical d’autora. I quina autora! Rosalía és ara mateix una de les artistes més populars del planeta i la música que fa s’escolta als quatre racons de món.

Quin Piromusical haurà imaginat l’autora de Motomami? Segur que l’artista n’ha conegut més d’un i segur que té al cap la banda sonora ideal per acompanyar l’espectacle d’explosions, llum i color que omplirà un any més el cel barceloní. La voleu sentir? Doncs no us perdeu el Piromusical d’enguany.

Com cada any, la festa tindrà la participació de la Pirotècnica Igual, una empresa barcelonina amb més de 120 anys d’experiència que ha organitzat grans efectes pirotècnics en celebracions arreu del món, entre els quals les cerimònies dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, d’Atenes 2004 o de Londres 2012.

L’any passat, el Piromusical ja va incloure una banda sonora de la màxima modernitat, celebrant els trenta anys del Sónar amb una selecció musical triada pels programadors del festival. Enguany, però, serà una de les artistes catalanes més internacionals la que farà de selectora per posar-li la millor música a un dels últims actes de la Festa Major de Barcelona.

Si no us voleu perdre el Piromusical de la Mercè 2024, consulteu tota la informació al respecte al web de la Mercè i feu cap a l’avinguda de Maria Cristina.

Font: Ajuntament de Barcelona