El festival de cinema de terror de Molins de Rei ha anunciat els títols de les pel·lícules protagonistes de les sessions d’inauguració i clausura

TerrorMolins aixecarà el teló amb ‘La Damnée’, d’Abel Danan, que s’estrena a l’Estat. El film relata la història d’una jove marroquina que s’instal·la en un petit apartament de París per estudiar a la universitat. No serà, però, l’única estrena. El festival projectarà també títols com ‘Rita’, de Jayro Bustamente, o ‘An Taibhse’, de John Farrelly, entre d’altres.

Per a la clausura, el 43è TerrorMolins ha programat ‘The Rule of Jenny Pen’, de James Ashcroft. Es una de les sensacions de l’any del gènere de terror, que relata la història d’una residència on un ancià es dedica a aterrir pacients.

TerrorMolins ha desvetllat també altres grans cintes de la programació de l’edició d’enguany, com ‘Blood Star’, de Lawrence Jacomelli; ‘La sustancia’, de Coralie Fargeat; ‘Test Screening’, de Clark Baker, o ‘Scared Shitless’, de Vivieno Caldinelli.

A més, el festival acollirà la projecció de ‘La matança de Texas’ en el 50è aniversari de la seva estrena. La pel·lícula de Tobe Hooper s’ha convertit en el títol més emblemàtic del subgènere del terror rural.

Font: ACN