Reunint els millors xefs de Castelldefels per oferir una experiència gastronòmica única als visitants i amb un programa d’activitats divers al llarg de tota la jornada fins la mitjanit

La Mostra de Cuina, arriba a la seva 33ª edició amb energies renovades i ho farà reunint els millors xefs de Castelldefels per oferir una experiència gastronòmica única a les persones assistents.

Comptarà amb la participació d’una quarantena d’establiments que aproparan al públic la seva àmplia oferta gastronòmica (tapes, postres, plats elaborats, copes, etc).

La cita es torna a celebrar, com en anteriors edicions, al parc de la Muntanyeta. Allà, de 12 a 0 hores, es podrà gaudir d’un programa d’activitats divers, que inclourà la visita institucional (12 hores), la inauguració oficial de la Mostra (13.15 hores), Màgia de prop amb l’Escola de màgia 3 de Trébol (13.30 a 17.30 hores), actuacions musicals (rumba, DJ, música del anys 90, actuacions de bandes tribut), etc.

Durant la jornada, diversos xefs del Gremi d’Hostaleria faran un “showCooking” i està previst que a les 20.15 hores es faci el sorteig d’un val de 200 euros de la Ruta de la Tapa.

Preus dels tickets de menjar i begudes

L’entrada a la Mostra de Cuina és gratuïta, però el menjar i les begudes tenen un preu: la degustació de menjars costa entre 3 i 4, 5€; mentre la degustació de postres és de 2 a 3,5€.

Les begudes i cafès tenen un preu d’entre 1 i 3€; sangria, vins i caves de 2 a 4€; i mojitos, còctels i copes a 6€. Els gots, reutilitzables, tenen un preu de 0,5€, mentre la copa de vidre costa 2€.

La mostra torna amb energies renovades

La Mostra torna després d’un any en que no es va celebrar (2023) a causa del període de reflexió que el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat i l’Ajuntament de Castelldefels es van donar de cara a reformular, modernitzar, adequar i fer sostenible un dels esdeveniments més importants de la ciutat, dedicat a un dels seus motors econòmics principals: el sector de la restauració.