Aymerich ha anunciat que renunciarà a l’acta de regidora a través d’un vídeo, on fa balanç de la seva trajectòria política i argumenta que “ha arribat el moment de deixar de ser la cap visible de Junts x Sant Vicenç”

En els propers dies, la formació anunciarà els canvis que es produiran en la configuració del Grup Municipal Maite Aymerich, qui va ser alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts entre 2015 i 2019 i s’ha mantingut fins l’actualitat com a regidora portaveu de Junts x Sant Vicenç (ERC + Vicentins pel Canvi + EUiA) a l’oposició, ha anunciat a través d’un vídeo publicat a les xarxes socials avui que renunciarà a l’acta de regidora aquest mes d’octubre i que el Ple del 24 d’octubre serà el seu darrer Ple com a regidora a l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Al vídeo, Aymerich fa un repàs de la seva trajectòria a la política vicentina i es mostra satisfeta per haver “aconseguit coses que avui tenim al nostre poble i que l’han fet avançar”.

Durant la seva etapa a l’alcaldia, es va crear la primera xarxa de centres cívics municipals, amb el Centre Cívic i Cultural Virgínia Amposta, el Centre Cívic de La Guàrdia – Teresa Losada i el Centre Socioeducatiu El Rocío; el Parc del Mamut Venux, sorgit d’un procés participatiu; els pressupostos participatius de barri; el gual inundable i l’ampliació del Parc Fluvial del Llobregat; la reforma de Can Comamala; els primers habitatges d’emergència social; la nova seu dels Bombers Voluntaris; l’atracció de grans empreses, com Pastas Gallo i Stef Ibérica; la culminació de la reurbanització de la carretera de Torrelles i la urbanització de diferents carrers a Sant Antoni; la reforma del Pavelló de Sant Josep, etc.

La fins ara portaveu de Junts x Sant Vicenç s’ha jubilat de la seva feina recentment i ha decidit fer el mateix amb la política institucional. Amb això , la seva voluntat és “deixar de ser la cara visible de Junts x Sant Vicenç i posar-me a disposició del projecte reduint la responsabilitat pública” i poder disposar de “més temps personal i familiar”.

Junts x Sant Vicenç vol agrair la immensa dedicació de Maite Aymerich al projecte i també a Sant Vicenç dels Horts durant aquests anys. La formació anunciarà en els propers dies canvis en la configuració del Grup Municipal (l’equip de vuit regidors i regidores) per adaptar-lo a la nova conjuntura i mantenir la tasca com a principal força de l’oposició a l’Ajuntament.

Així mateix, en els propers mesos s’iniciarà un procés de reflexió interna per renovar els lideratges amb els quals la coalició concorrerà les eleccions municipals de 2027.