Els Mossos d’Esquadra han denunciat administrativament un home per una gestió irregular de residus sense disposar de les autoritzacions pertinents i pel seu abandonament al medi natural

La investigació es va iniciar quan la policia catalana va tenir coneixement a través de la Policia Local de Corbera de Llobregat d’un abocament de residus molt a prop del riu Llobregat.

Els agents es van desplaçar al lloc i van comprovar com efectivament hi havia un abocament de plàstics com carenats de motos, tapes laterals, baüls i altres tipus de residus procedents de reparacions de motocicletes. Aquest abocament ocupava uns 30 metres quadrats i estava a la sortida d’un petit torrent.

Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van localitzar indicis del lloc d’origen d’aquests residus, un taller de recanvis molt proper a la zona dels fets i van identificar el presumpte autor, un veí de la zona. La persona investigada, que es dedicava al buidatge de locals, actuava sense cap llicència d’activitat i havia abocat els residus al costat d’uns horts, sota d’un pont.

Finalment, aquests fets han estat denunciats administrativament a l’Agència de Residus de Catalunya per una gestió irregular de residus sense disposar de les autoritzacions pertinents i pel seu abandonament.

Font: ACN