El festival de teatre, música i dansa d’arrel tradicional proposa diferents espectacles i activitats populars durant el cap de setmana

L’associació cultural L’Empelt i la Comissió del Correllengua amb el suport de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat programen a partir d’aquest pròxim divendres 18 d’octubre la que serà la segona edició del festival TeMúDa.

La proposta al voltant del teatre, la música i la dansa d’arrel tradicional portarà al municipi fins al diumenge dia 20 mitja dotzena d’activitats amb el nexe comú de la cultura popular.

Així, per exemple, divendres a partir de les 19 h tindran lloc al Museu d’Eines del Pagès la presentació del Correllengua 2024, un tast de formatges artesans i vi i “Prim fila i se’n va”, un concert-xerrada en el qual La Filadora, prenent la figura de la dona com a eix central, ens aproparà a les diferents cançons que formen part del teixit de la música tradicional catalana.

La segona de les jornades, dissabte combinarà també gastronomia i música, en aquest cas al parc Josep Maria Fabró a partir de les 12 h on està programat un concert de RIU i un dinar popular amb paella valenciana.

I, finalment, diumenge 20 d’octubre a partir de les 11.30 h es tancarà el festival a la plaça Lluís Companys amb el concert “Un passeig per la cançó tradicional” a càrrec de les corals infantils de Sant Climent al qual seguirà l’espectacle de dansa “L’Hereu Riera” a càrrec de Pere Seda i un vermut popular.