A la Fira Avícola del Prat, podràs tastar els millors productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat. I si t’agraden, també podràs comprar-ne per cuinar-los a casa

Aquí trobaràs el programa complert de la Fira Avícola 2021

El Pota Blava té unes propietats culinàries úniques i un sabor i intens. A la fira, també podràs descobrir com es cria: de manera tradicional, a l’aire lliure i amb una alimentació natural.

Tot això, en l’entorn de l’emblemàtica Granja de La Ricarda, amb un ampli espai de prop de 19.000 m2 per a expositors de tota mena. Hi trobareu des de tradicionals productes agrícoles fins a restauradors i comerciants.

A més, en el mateix espai, podràs gaudir d’activitats infantils i familiars o descobrir a què es dediquen les entitats i associacions del Prat o el valor que aporta al turisme i al territori. 

Una Fira, moltes fires 

Pavelló agrícola, avícola i ramader 

Criadors i criadores d’aviram i pagesos

L’aviram potablava, reconegut amb el segell d’Indicació Geogràfica Protegida, i la carxofa Prat són dos emblemes de la nostra ciutat i de la nostra gastronomia. I són, també, el fruit de la feina de molta gent compromesa amb la seva pervivència i millora al llarg dels temps.

La Mostra Comercial 

A la Mostra de Comerç local i espai agroalimentari hi trobarem una amplia gamma de productes i serveis locals. També trobarem un interessant sector agroalimentari especialitzat en alimentació tradicional de diferent d’origen de la geografia espanyola, productes catalans, extremenys, gallecs, mallorquins, etc.

La Mostra d’Entitats 

La Mostra d’Entitats del Prat és la oportunitat per conèixer de primera mà el gran i divers teixit associatiu que ofereix la ciutat. 

Espai gastronòmic i tast de vins 

Gaudeix de l’ Espai gastronòmic i tast de vins més local a base de Pota Blava i Carxofa Prat durant la Fira Avícola amb Platillos, el Menú de Fira, el Take Away i l’Esmorzar de Pagès. Organitzat per l’AGT.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here