El club de lectura COCOS no para. Aquest dimecres, dia 23 de febrer, a les 6 de la tarda, ha organitzat la presentació del llibre “El año del Búfalo” de Javier Pérez Andújar. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la seu de CCOO al Baix Llobregat, al número 68 de la Carretera d’Esplugues, a Cornellà de Llobregat.

La presentació està convocada per l’Aula de Formació Joan García Nieto amb el suport de la Fundació Cipriano García. També es podrà seguir per YouTube BLLAPAG.

“El año del Búfalo” ( Anagrama. Narrativas hispánicas) , Premi Herralde 2021, és una novel·la sobre quatre artistes d’una generació sense sort que, després de perdre els somnis i els ideals, es troben reclosos en un garatge on un dia apareix una estranya criatura que els hi proposa un pacte sinistre.

Javier Pérez Andújar, que explicarà el procés de creació del seu llibre, és nascut l’any 1965 a Sant Adrià del Besós, és llicenciat en filologia hispànica per la Universitat de Barcelona, i autor de diverses novel·les. Ha rebut el Premi Ciutat de Barcelona l’any 2014 i el Premi Herralde, l’any 2021, precisament pel llibre que presenta a Cornellà. L’any 2016 l’Ajuntament de Barcelona li va encarregar realitzar el Pregó de les Festes de la Mercè al Saló de Cent de l’Ajuntament ( a la fotografia) .

Font: CCOO Baix Llobregat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here