Avui, la número dos dels Comuns per al 9J, Júlia Miralles, s’ha trobat a Sant Boi amb treballadors i treballadores de Monbús, per donar-los suport i escoltar les seves reivindicacions, acompanyada pel regidor de medi ambient de la localitat, Àlex Pérez, el exdiputat dels Comuns i exsecretari general de Comissions Obreres de Catalunya, Joan Carles Gallego; i la dirigent sindical Aurora Huerga.

Precisament CCOO denuncia una “pèssima gestió del servei de transport del Baix Llobregat per part de l’empresa Monbus-Julià, i falta de diàleg en la resolució del conflicte”. Per això el sindicat va convocar als treballadors i les treballadores a realitzar diverses mobilitzacions i vàries jornades de vaga.

Per a Júlia Miralles, cal reivindicar “bones condicions de treball per a la plantilla i que el servei de busos sigui útil i eficient per a la ciutadania”, ha explicat la candidata des de la seu de Monbús a Sant Boi.

Miralles també ha denunciat que “el que no pot ser” és que les empreses públiques a l’externalitzar un servei, també externalitzin les seves responsabilitats. En aquest cas, ha afegit, “la del transport públic metropolità”.

“Necessitem que la normativa de contractació pública europea es fixi no només en els preus com fins ara, sinó en la qualitat dels serveis, les millores mediambientals, i en la garantia d’òptimes condicions laborals per als treballadors i treballadores”, ha sentenciat la número dos de la llista dels Comuns a les eleccions europees.

Ahir Comuns-Sumar va celebrar un acte a Sant Joan Despí

Sota el títol “Com ens afecta Europa?”, l’acte va congregar una seixantena de persones per escoltar diversos ponents com la secretària general de la FYEG (joventut dels Verds europeus), Cinta González; l’exdiputat d’Iniciativa per Catalunya-Verds, Salvador Milà; la regirora santjoanenca dels Comuns, Margi Gual; i la número 2 de la llista del Comuns per aquest 9 de juliol, Júlia Miralles.

Totes les ponents van coincidir a dir que aquestes eleccions europees “són imprescindibles per avançar cap a una Europa social”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here