Les persones usuàries dels autobusos del Baix Llobregat es declaren “emprenyades” per la que qualifiquen com a “desastrosa gestió del sistema d’autobusos operats per diferents empreses i competència exclusiva de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)”.

Per aquest motiu la “Plataforma per un servei digne de Bus al Baix Llobregat i l’Hospitalet” ha convocat una manifestació aquest dissabte, 6 de juliol, que sortirà a 2/4 d’11 del matí de la Plaça de la Vila de Viladecans i que acabarà a la plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Plou sobre mullat: durant els anys 2022 i 2023 , a causa de la intervenció judicial dels concursos d’adjudicació de contractes, va produir-se un greu abandonament de vehicles i no es van substituir els ja caducs. Ara, la Plataforma exigeix al president de l’AMB, Jaume Collboni, alcalde de Barcelona, i al vicepresident executiu i alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, “l’adopció de mesures dràstiques en l’estructura de l’AMB, rellevant els responsables tècnics actuals que gestionen els contractes”.

Integren la Plataforma la PTP, sindicats com CCOO, CGT, UGT i USOC, la Favbaix, Catalunya camina i Ecom.

Font i fotografia: Plataforma per un servei digne de Bus al Baix Llobregat i l’Hospitalet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here