Els divendres, des d’aquest 19 de juliol i fins al 30 d’agost, el centre comercial ofereix música en viu a les seves terrasses a l’aire lliure per a gaudir al màxim de les tardes d’estiu

Terrasses a l’aire lliure i bona música en directe són els ingredients principals del refrescant còctel que Viladecans The Style Outlets brindarà les tardes dels divendres, des del 19 de juliol al 30 d’agost, per a gaudir de l’estiu de la millor manera.

Els concerts se celebraran a l’escenari situat a l’àrea gastronòmica i d’oci del centre, la Plaça de Restauració, on es troben les terrasses dels restaurants Casa Carmen, Green Vita Coffee & Brunch, Grosso Napoletano, Five Guys i Udon, i les cafeteries SantaGloria i Harry.

Una plaça que recrea un oasi mediterrani gràcies a les seves pèrgoles i sostres amb vegetació que protegeixen del vent i el sol, plantes autòctones que embelleixen i aporten frescor, i un disseny amb elements i materials naturals i sostenibles.

Per a elevar encara més l’experiència i començar de la millor manera el cap de setmana, Viladecans The Style Outlets ha programat una sèrie de concerts, que tindran lloc els divendres a les 19.30h.

Seran set artistes i grups de l’escena musical actual, amb diversos estils i trajectòries: la música mediterrània i folk de Raquel Lúa, el rock indie i enèrgicde la banda Vecinos, el grup de pop indie Jo Jet i Maria Ribot, el folk-country d’Ian Sala, la música intimista i amb consciència crítica de la baixllobregatina Carla Collado, l’eclèctica cantautora Marta Knight i el pop actual de la Carlota Flâneur.

Promoció “Passaport gastronòmic” en restauració

A més, durant els mesos de juliol i agost, els clients dels diferents locals de restauració del centre poden participar en una promoció molt especial: per cada ticket de restauració superior a 20€, el client obtindrà un segell en el passaport que, una vegada complet, es podrà bescanviar per una targeta regall de 15€, per la compra a les tendes del centre.

Als restaurants amb terrassa de la Plaça de Restauració, se sumen els food trucks de Carte D’Or, llaollao, The Bros, Tío Bigotes i Schara, ubicades a diferents carrers del centre; la cafeteria Starbucks, a l’entrada principal, i les opcions de Greenvita, Burger King i Sushisom, a la primera planta.

Sobre Viladecans The Style Outlets

Viladecans The Style Outlets és l’únic centre outlet dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb excel·lents comunicacions amb la ciutat i l’aeroport del Prat.

En una superfície de 19.800m2, compta amb més de 80 primeres marques catalanes, espanyoles i internacionals de moda, complements, calçat, esport i llar, a més d’una variada oferta de restauració i serveis com a personal shopper gratuït, consigna de bosses i equipatges, sala de lactància, punt d’informació turística o taulell TAX Free, entre altres.

El centre de Viladecans pertany a The Style Outlets, marca d’outlets líder a Espanya amb 5 centres, més de 350 botigues i 87.000 m² de superfície comercial. Situats a Madrid (San Sebastián de los Reyes, Las Rozas i Getafe), Barcelona (Viladecans) i Coruña (A Coruña), ofereixen primeres marques nacionals i internacionals amb descomptes mínims garantits del 30% durant tot l’any que, en temporades de descomptes addicionals, poden arribar fins al 80%.

The Style Outlets és present a Itàlia, Alemanya, França, Holanda i Espanya amb 11 centres en total, prop de 1.700 botigues i més de 800 marques nacionals i internacionals. Els centres The Style Outlets són gestionats per la multinacional espanyola NEINVER, companyia líder en gestió de centres outlet a Espanya i Polònia i segona a Europa.

Publicitat de contingut