El pròxim 7 d’octubre arrenca una nova edició del programa Innobus, organitzat per Innobaix i cocreat amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La iniciativa, que arriba a la novena edició, posa en contacte joves que han acabat la carrera amb empreses i institucions de l’àrea de Barcelona, amb l’objectiu de visibilitzar el talent i potenciar la innovació empresarial

Què és l’Innobus?

És una ruta en autobús de 15 dies per les comarques barcelonines per generar xarxa entre empreses, institucions i participants, en el marc de la innovació i l’activitat econòmica del territori. L’objectiu es oferir noves oportunitats a joves que acaben de sortir del món academic i volen conèixer l’ecosistema empresarial.

Qui hi pot participar?

Joves amb un grau universitari de qualsevol disciplina, sigui de ciències o de lletres. Amb les seves idees, esperit emprenedor i talent, contribuiran a la innovació empresarial en el territori metropolità.

En què consisteix la Ruta de la Innovació?

Es faran equips per resoldre els reptes plantejats per les empreses participants. Durant el programa es faran visites, hi haurà formacions específiques i reunions de treball amb empreses i professionals que els oferiran la seva experiència. En finalitzar la ruta, les idees es presentaran davant d’un jurat que escollirà l’equip guanyador.

Per què participar-hi?

Es faran visites a empreses de diferents sectors per obtenir una visió empresarial de 360°. Hi haurà sessions de motivació i formació, per part de grans referents en el món empresarial. Els participants també tindran accés a ofertes de treball específiques.

Premis

L’equip que presenti la proposta més adient o més disruptiva guanyarà un viatge, per visitar empreses i institucions que destaquen per la seva capacitat d’innovació.

Ara bé, qualsevol participant, guanyi o no, podrà mostrar el seu talent a l’ecosistema empresarial del territori per començar a teixir les relacions que conformaran el seu futur professional.

Font: Innobaix