L’acte, que començarà a les 10 hores, comptarà amb la presència del ministre Jordi Hereu; el president del Parlament, Josep Rull, i les conselleres Alícia Romero i Esther Niubó, entre altres autoritats. L’alcaldessa de Sant Boi i presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, en serà  l’amfitriona

Aquest Onze de Setembre, Sant Boi tornarà a ser un dels centres de referència institucional i política de la Diada Nacional de Catalunya, amb la celebració de la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova.

Serà una jornada commemorativa que reivindicarà un cop més l’esperit unitari de la històrica Diada que la ciutat va acollir l’any 1976.

L’acte estarà encapçalat pel ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu; el president del Parlament de Catalunya, Josep Rull; l’alcaldessa de Sant Boi i presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, i les conselleres d’Economia i Finances i d’Educació i Formació Professional de la Generalitat de Catalunya, Alícia Romero i Esther Niubó, respectivament.

L’Ajuntament de Sant Boi hi ha convidat també la resta d’institucions del país, grups parlamentaris, partits polítics, sindicats, organitzacions empresarials i entitats ciutadanes, a més de tots els ajuntaments del Baix Llobregat.