Ja són a la venda les entrades per als espectacles de sala i de la carpa de plaça Catalunya

Del 19 al 27 d’octubre el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà – Memorial Charlie Rivel ocuparà carrers, places, teatres, escoles, mercats, residències i biblioteques de la ciutat amb més de 85 artistes i 47 companyies d’arreu del món.

Les Gales Alapista! tindran lloc del 23 al 27 d’octubre a la gran carpa de plaça Catalunya, amb una gala solidària acompanyats de l’associació Big Smiles i una gala inaugural on s’atorgarà el premi Nas d’Or 2024 que s’anunciarà d’aquí poques setmanes. A la gran carpa també se celebraran 2 dels grans espectacles d’aquesta edició del festival, els de Leo Bassi i Tortell Poltrona, dos convidats excepcionals a aquest 40 aniversari.

Una edició més, quatre de les sales i auditoris de Cornellà participen al festival amb una programació variada i per a tots els públics: L’Auditori de Cornellà, la Sala Ramon Romagosa, la Sala Padró i l’Auditori de Sant Ildefons. Entre les companyies i artistes programats a les sales podem trobar a Johnny Melville, Rosie Volt o Teatro Necessario.

Totes les entrades dels espectacles de sala i de la carpa de plaça de Catalunya ja estan a la venda a través del següent enllaç:

40 anys, 20 edicions

El Festival Bianual, organitzat per l’Ajuntament de Cornellà, celebra els seus 40 anys de vida, una edició més sota la direcció artística d’Alapista!

Més de 85 artistes i 47 companyies actuaran a 20 espais diferents procedents des de França, Canadà, Estats Units, Alemanya, Itàlia, Argentina, Escòcia i Austràlia, també amb 22 propostes de Catalunya i 11 de la resta de l’estat espanyol, de les quals 22 seran de pallasses.

La carpa de Plaça de Catalunya de Cornellà tornarà a ser una de les protagonistes en aquesta 20a edició del Festival Internacional de Pallassos. Un espai on se celebraran les Gales Alapista! del festival del 23 al 27 d’octubre. Les gales estaran conduïdes pel pallasso El Gran Dimitri, acompanyat de la música imprevisible de B.O.B.A.S. i dels números de Cristi Garbo, Julot, el duo Strange Comedy i Los Rivelinos.

A més, en aquesta 20a edició del festival la gran carpa també acollirà dos espectacles molt especials: Que bèstia! de Tortell Poltrona el diumenge 20 d’octubre a les 18 h i 70 anys de Leo Bassi el dissabte 26 d’octubre a les 22.30 h, dos artistes de reconegut prestigi internacional i trajectòria.

Font: Ajuntament de Cornellà