L’Ajuntament de Cornellà i el grup IMED Hospitales,que impulsa a la ciutat un centre hospitalari en uns terrenys annexos al centre comercial Splau, han signat un conveni de cooperació i compromís on s’estableix que ambdues parts es comprometen a desenvoluparun marc de col·laboració per tal de promoure la contractació de personal que es trobi en situació d’atur, preferentment inscrites al Servei Local d’Ocupació depenent de l’Ajuntament de Cornellà.

IMED Hospitales, que construeix el seu primer hospital a Catalunya, es compromet a realitzar un esforç actiu per identificar i contractar preferentment persones desocupades residents a Cornellà per cobrir les vacants que el centre pugui necessitar.

Per la seva banda, i segons es descriu al conveni, l’Ajuntament de Cornellà facilitarà a l’empresa accés a la informació disponible respecte de les persones i els seus perfils, mitjançant la derivació de candidatures. Així mateix, el consistori promourà entre els seus serveis d’ocupació i agències pertinents la difusió de les oportunitats laborals que ofereixi l’hospital, i fomentarà la participació dels residents desocupats en els processos de selecció.

El conveni estableix una duració de quatre anys per donar cobertura a les possibles vacants que el nou hospital pugui anar generant al llarg de la seva posada en funcionament.

La creació d’aquest centre hospitalari a la ciutat suposarà disposar d’un equipament de grans prestacions per a la població, i l’Ajuntament vol que també permeti impulsar l’ocupació local, així comgenerar sinergies que promoguin la col·laboració pública privada amb l’objectiu d’afavorir el creixement de la ciutat.