El RCD Espanyol de Barcelona va signar un acord el passat divendres 13 de setembre amb les reconegudes promotores musicals Produceme i Concert Studio. Aquesta col·laboració permetrà que l’RCDE Stadium, ubicat a Cornellà, sigui l’escenari de grans espectacles musicals a partir del 2025

Segons un comunicat del club, “aquesta aliança marca una fita significativa en la comercialització i la producció d’esdeveniments musicals a l’estadi, subratllant un compromís ferm amb l’excel·lència en l’organització de concerts i esdeveniments de primer nivell. L’RCDE Stadium, amb capacitat per a gairebé 40.000 persones, es transformarà en un punt de referència per a grans esdeveniments musicals”.

Tot i que encara no s’han revelat els primers artistes que actuaran al recinte, el primer nom es donarà a conèixer en només unes setmanes, durant el mes d’octubre. La presentació d’aquest artista marcarà l’inici d’una nova era per a l’RCDE Stadium, fet que ja ha aixecat les primeres suspicàcies entre els veïns i veïnes del barri Almeda, tenint recent un precedent tan proper com el del Bernabeu, on s’han aturat les actuacions musicals degut a les molèsties que generaven al veïnat.

A la signatura de l’acord hi van participar Mao Ye Wu, CEO del RCD Espanyol de Barcelona; Bautista Martínez, Director de Produceme; i Martín i Carlos Pérez Romagosa, Directors de Concerts Studio. Durant la firma van destacar la importància d’aquesta col·laboració per consolidar l’RCDE Stadium com a recinte d’alt calibre per a esdeveniments musicals, i van expressar el seu entusiasme per les produccions futures que asseguren “enriquiran l’oferta cultural de la ciutat”.

“Aquest acord representa una oportunitat per atreure grans noms de la música i també per oferir als espectadors una experiència inigualable en un entorn modern i ben equipat”, assegura l’Espanyol al comunicat fet públic a la seva web. “La col·laboració entre aquestes tres entitats promet transformar l’RCDE Stadium en lloc de referència per a esdeveniments musicals”, sentencien.

Font: https://www.rcdespanyol.com