La instal·lació d’un mòdul annex a l’edifici ha permès ampliar les instal·lacions en 235 m2 d’espai assistencial, incrementant la capacitat del centre i millorant l’atenció a la ciutadania

Aquesta setmana han entrat en funcionament els nous espais del CAP Montclar de Sant Boi de Llobregat. L’actuació que s’ha dut a terme per ampliar el centre ha permès guanyar 235 metres quadrats que es destinaran a vuit noves consultes d’atenció pediàtrica i comunitària, a més d’una sala d’espera i un espai de recepció.

L’ampliació s’ha dut a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que està connectat amb l’edifici principal i que s’ha instal·lat a la zona posterior del CAP, tot donant continuïtat a la planta baixa de l’edifici existent. El disseny del mòdul combina funcionalitat i confort, compta amb tots els subministraments necessaris, climatització i llum natural a tots els espais.

Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP previst al barri de Marianao, que serà el cinquè del municipi.

L’ampliació, doncs, dona resposta a la necessitat immediata de disposar de més espai, que s’ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista o el fisioterapeuta, entre d’altres.

Les obres d’ampliació han suposat una inversió total de 350.000 euros, finançats pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT-EU.

Font: © 2024 Generalitat de Catalunya – Delegació a Barcelona Salut